Consultancy

De consultants van Yafsec hebben bij elkaar meer dan 75 jaar ervaring in de automatiseringsbranche.
Van het ontwerpen en onderhouden van de netwerk omgevingen in het MKB, het opzetten van complexe routeringen tussen diverse (inter-)nationale bedrijfsnetwerken, tot het verzorgen van zeer diverse oplossingen ten aanzien van ingewikkelde automatiseringsbehoeften en infrastructeren; Yafsec is er in thuis.

Vanwege de opgedane ervaringen in het MKB, bij de overheid, diverse mutli-nationals,
distributeurs, hosting partijen en in verschillende produktie omgevingen voelt de Yafsec
consultant zich overal op zijn gemak.

De kracht van deze consultants schuilt dan ook in het groot analytisch vermogen,
het kunnen overzien van het groter geheel en het daardoor mogelijk maken van
oplossingen voor zeer diverse vraagstukken en problemen. Mede door hun zeer wijd
vertakt zakelijk en sociaal netwerk voeren onze consultants projecten uit op elk niveau en beschikken zij altijd over de juiste mentaliteit en kennis om zelf of in samenwerking met derden de behoefte van de klant op een professionele wijze invulling te geven. Zij communiceren op niveau van de opdrachtgever én op het niveau van de nerd. Zo vormen zij een onmisbare schakel tussen mens en techniek. Vanuit hun professie verliezen zij daarbij uiteraard de beveiliging nooit uit het oog.

Kortom, Yafsec staat zijn mannetje in zowel microsoft als linux of bsd omgevingen, lost problemen en knelpunten op, kijkt kritisch naar uw huidige omgeving en draagt bij aan het verbeteren van uw automatisering waar het kan.